• TECHKNOW
 • TECHKNOW

  Resize
  Dock/Undock
  NEW FAQ ADDED
  X
  Jacob Harpaz

  Jacob Harpaz
  Elnök és Igazgató
  IMC Cégcsoport

  Ilan Geri_2019.png

  Ilan Geri
  Ügyvezető Igazgató
  ISCAR

  Warren Buffett

  Warren Buffett
  Elnök, többségi tulajdonos, BERKSHIRE HATHAWAY, valamint az IMC Cégcsoport tulajdonosa.

  Stef Wertheimer

  Stef Wertheimer
  Az ISCAR alapítója. Az ő víziója és dinamikus vezetése tette az ISCAR-t sikeres céggé.


  IMC Csoport – A világ vezető fémmegmunkáló szerszámokat gyártó cégei.

  Az ISCAR a legnagyobb a közül a 15 cég közül, amikből az IMC (International Metalworking Companies) csoport. áll. Ezek a vállalatok forgácsoló szerszámok dinamikusan fejlődő, átfogó termékkínálatát biztosítják. A cégek széles körben kínálnak keményfém lapkákat, tömör keményfém szármarókat és egyéb forgácsoló szerszámokat, melyekkel minden megmunkálástípus elvégezhető. Az IMC ezeken túl mérnöki és gyártástechnológiai megoldásokat is kínál a világ legnagyobb iparágai számára. A számos innovatív termék, speciálisan a vásárlók igényei szerint tervezve, tette az IMC-t a világ vezető forgácsolószerszám beszállítójává az iparban, olyan területeken is, mint az autóipar, repülőgépipar, illetve forma-szerszám gyártó cégek.

  ISCAR szerszámozási fejlesztéseiUpgrades

  Az ISCAR számtalan új terméket mutatott be, melyek mind a „3P” jegyében készültek: magasabb termelékenység (Productivity), jövedelmezőség (Profitabiliy) és teljesítmény (Performance). Az új termékek jellemzői közül néhány fontosabb:
  • Új minőségek és bevonatok, melyekkel a forgácsoló szerszámok gyorsabban dolgozhatnak, nem melegszenek fel annyira, ellenállnak az élrátét-képződésnek, valamint hosszabb lesz az éltartamuk.
  • Új geometriák, melyek csökkentik a vágóerőket, energiatakarékosabbak, elősegítik a forgácseltávolítást, valamint lapkánként több kihasználható éllel rendelkeznek.
  • Még sokoldalúbb többfunkciós szerszámok, melyek a „teljes megmunkálás” trendjét követik a CNC megmunkálóközpontokon.
  • Erősebb önrögzítés az álló szerszámokban, melyek képesek ellenállni a megszakított megmunkálás okozta magasabb igénybevételnek.

  © ISCAR LTD. Manufacturer of Metalworking Tools (Iscar.com) All Rights Reserved