Select Region

TECHKNOW

Resize
Dock/Undock
NEW FAQ ADDED
X

Minőségbiztosítás

Az ISCAR a keményfém poroktól kezdve egészen a gyártási folyamat befejezéséig szigorú minőségbiztosítási programot működtet, amely világszerte elnyerte ügyfeleink bizalmát és elismerését. Az Iscar QS-9000 minősítésű gyártó.
A beérkező keményfém porok keverékét alaposan megvizsgáljuk, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a nyersanyagok nem térnek el a meghatározott szabványtól. A korszerű technológiát felhasználva, a szabványokat számítógépes minőségellenőrzési programra vittük. A gyártás egész folyamata alatt infravörös optikai szkennelés és számítógépes elemzés biztosítja, hogy a specifikációtól való semmilyen eltérés ne fordulhasson elő.
Minőségellenőrzési lehetőségeinket gazdagítja a metallurgiai laboratórium, a nyersanyag vizsgálat, és egy on-line tesztelési eljárás, a megmunkálási centrum mely a szerszámok teljesítményének tesztelésére és a végtermékek bevizsgálására jött létre. Itt a különböző szerszámok tucatjait vetik alá komoly teszteléseknek.
Ügyfeleink a folyamatban lévő tesztelést tetszésük szerint biztonsági üveg mögül, vagy a videokamerával rögzített élő adásról bármikor megtekinthetik. Az eredmények számítógépen, táblázatokba foglalva nyomon követhetők és összevethetők a tervezett teljesítmény mutatókkal. A kész végtermékeket szállítás előtt minden alkalommal ellenőrizzük, ilyen módon is biztosítjuk, hogy a legjobb minőségű árú kerüljön forgalomba.
Az Iscart a nagy presztízzsel rendelkező Standard Institution (Szabványügyi Hivatal) minősítette és a QS-9000, ISO9001, OHSAS 18001 és ISO 14001-ben foglalt minőségi követelményekkel mindenben megfelelőnek találta.


Quality Assurance - ISCAR
Minőségbiztosítás Az ISCAR a keményfém poroktól kezdve egészen a gyártási folyamat befejezéséig szigorú minőségbiztosítási programot működtet, amely világszerte elnyerte ügyfeleink bizalmát és elismerését.ISO 9001 2015 -AS9100D
ISO 9001 2015
ISO 14001 2015
ISO 45001 2018
ISO 50001 2018
Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat    Adatvédelmi Nyilatkozat    Nyereményjáték szabályzat
© ISCAR Hungary Kft. Fémmegmunkáló szerszámok (Iscar.hu) Minden jog fenntartva.