Select Region

TECHKNOW

Resize
Dock/Undock
NEW FAQ ADDED
X

Kutatás és Fejlesztés

A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően vált az Iscar napjaink egyik meghatározó ipari vállalatává.
Ez a fejlesztő munka azonban nem jöhetett volna létre, ha nem áldoztunk volna teljes odaadással a kutatás és fejlesztés területének. Ezt támasztja alá az is, hogy az Iscar a teljes bevételének mintegy 10%-át fordítja kutatási-fejlesztési programokra.

Az Iscar nem foglalkoztat olyan különálló egységet, amelynek kizárólag a kutatás és fejlesztés, illetve a kreatív munka a feladata. Nálunk a kreativitás az életünk, a mindennapi munkánk része, az újítások, az ötletek a vállalat minden dolgozójától befuthatnak.

Az Iscar új szabványokat állított fel a szerszám alapanyagok, az új bevonatok és az esztergálási, marási és fúrási eljárások területén. Újításaink nem kizárólag az új termékekre korlátozódnak, hanem folyamatosan egyre hatékonyabb és gazdaságosabb gyártási műveleteket, eljárásokat és módszereket vezetünk be. A digitalizáció, az adatáramlás, a minőségbiztosítás, a munkavállalók biztonsága és a természetvédelem mind-mind részét képezik az Iscar szellemiségének. Az Iscar valóban egy olyan vállalat, ahol az újítások sora soha nem ér véget.

A fejlesztés fázisai

Minden új termék úgy jön létre, hogy egy mérnök agyában megszületik az Ötlet. Ez számítógépre kerül a legmodernebb CAD/CAM programok segítségével, létrejön a prototípus, amelyet rendkívül sokoldalú vizsgálatnak vetünk alá.
Többszöri finomítások, elemzések és tesztelések következnek egészen addig, amíg pontos eredményt nem tudunk felmutatni. Egy új ötlet tehát kizárólag egy ilyen minden részletre kiterjedt fejlesztési és tesztelési folyamat után juthat a prototípus fázisból a gyártásfejlesztési fázisba.
Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat    Adatvédelmi Nyilatkozat    Nyereményjáték szabályzat
© ISCAR Hungary Kft. Fémmegmunkáló szerszámok (Iscar.hu) Minden jog fenntartva.