TECHKNOW

Resize
Dock/Undock
NEW FAQ ADDED

X

Gyártás

A tervezéstől a gyártásig az Iscar korszerű közvetlen vezérlési rendszerrel (DNC) irányítja a teljesen automatizált CNC vezérlésű marókat és esztergákat. Az Iscar gépei a nap 24 órájában gyártják a lapkákat és befogókat a tervek és a megrendelések által megállapított mennyiségben. Gyártási lehetőségek sokoldalúak és rugalmasak. Alig pár óra leforgása alatt akár teljesen más szerszámok gyártására állítható át a rendszer.
A pontosság és a tisztaság ugyanúgy az Iscar fő mottója az üzemeltetési irányelveit illetően, mint ahogy minden Iscar által gyártott eszközt is ez jellemez. Az Iscar üzemei makulátlanul tiszták. „Pick-and-place” robotok mozognak csendesen oda-vissza és helyezik a lapkákat a gyűjtőtálcákba.
A tálcákat az üzemen belül automata vezérlésű járművek szállítják, amelyek mágnes pályákon haladnak. Úticéljukat a központi gyártást felügyelő számítógép vezérli. Az egész gyártási rendszert úgy tervezték, hogy képes legyen késedelem nélkül teljesíteni a speciális megrendeléseket, és megoldani a gyors átállást, ezáltal biztosítva megrendelőinknek az első osztályú árúk folyamatos utánpótlását.
Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat    Adatvédelmi Nyilatkozat
© ISCAR Hungary Kft. Fémmegmunkáló szerszámok (Iscar.hu) Minden jog fenntartva.