Select Region

TECHKNOW

Resize
Dock/Undock
NEW FAQ ADDED
X

Gyártás

A tervezéstől a gyártásig az Iscar korszerű közvetlen vezérlési rendszerrel (DNC) irányítja a teljesen automatizált CNC vezérlésű marókat és esztergákat. Gépeink a nap 24 órájában gyártják a lapkákat és befogókat a tervek és a megrendelések által megállapított mennyiségben. Gyártási lehetőségeink sokoldalúak és rugalmasak, alig pár óra leforgása alatt akár teljesen más szerszámok gyártására állítható át a rendszerünk.

A pontosság és a tisztaság ugyanúgy az Iscar mottója az üzemeltetési irányelveket illetően, ami minden Iscar által gyártott eszközt is ez jellemez. Üzemeink makulátlanul tiszták és az átlagnál csendesebbek és robotizáltak, „Pick-and-place” robotokkal helyezzük a lapkákat a gyűjtőtálcákba.
A tálcákat az üzemen belül automatavezérlésű járművek szállítják, amelyek mágnes pályákon haladnak, úticéljukat a központi gyártást felügyelő számítógép vezérli. Az egész gyártási rendszert úgy tervezték, hogy képes legyen késedelem nélkül teljesíteni a speciális megrendeléseket, és megoldani a gyors átállást, ezáltal biztosítva megrendelőinknek az első osztályú áruk folyamatos utánpótlását.
Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat    Adatvédelmi Nyilatkozat    Nyereményjáték szabályzat
© ISCAR Hungary Kft. Fémmegmunkáló szerszámok (Iscar.hu) Minden jog fenntartva.